Arctic Lavvo, skreddersy din egen lavvo eller gamme


Vi i Arctic Lavvo har solid erfaring med bruk av lavvo. Våre lavvoer er etterkommere av lavvoene samene har brukt i flere generasjoner, tett omgitt av familie levde samene fra livets start til livets slutt i lavvoene. Vi synes det er ekstra stas at en av våre eiere i Arctic Lavvo selv ble født i en lavvo i 1960.

Arctic Lavvo ble etablert i august 2016, hvor vi overtok rettighetene til videre produksjon av Venor-produktene. Venor-produktene har eksistert på markedet i over 30 år og er kjent for sine solide kvaliteter.

Produksjonsavdelingen vår ligger i Kautokeino, midt i hjertet av Sameland.

 

Produktene våre kan stå ute gjennom hele året og passer fint i hagen, utenfor hytta eller ute i villmarka. Lavvoen og gammen blir fort et naturlig samlingspunkt for deg og din familie, din bedrift eller dine kunder. Jakt-, fiske- og friluftengasjerte mennesker samt reindriftsutøvere har gjennom flere tiår sverget til Venors produkter. Om det er storm på vidda, fjellet eller ved kysten kan du være sikker på at teltduken holder deg varm, tørr og ikke minst trygg gjennom alle årstider.

Vi kan med hånden på hjertet si at det ligger kvalitetshåndarbeid bak hver eneste søm.

 

Lagd med kjærlighet av våre fantastiske syere i Kautokeino.